Vernieuwde Volkswagen T-Roc heeft prijs

Met de Volkswagen T-Roc Cabrio heeft Volkswagen inmiddels alweer enkele jaren een zeer bijzonder model in de showroom staan. Onlangs werd de T-Roc vernieuwd en daar profiteert ook de T-Roc Cabrio van. Nu is bekend wat-ie moet kosten.

Afgelopen najaar kwamen de Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio met een frisse neus terug van de tekentafel. Het in 2017 geïntroduceerde model kan er weer wat langer tegenaan, dankzij onder meer herziene koplampen die nu aan elkaar zijn verbonden met een ledbalk, nieuw bumperwerk, een hoogwaardiger afgewerkt interieur, een nu standaard digitaal instrumentarium en een nieuw infotainmentscherm. Onlangs konden we je de prijzen van de reguliere T-Roc al geven, nu deelt Volkswagen ook wat de Cabrio …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.