Lamborghini Urus Evo gesnapt zonder camouflage

Lamborghini heeft een opfrisbeurt voor de Urus in de planning staan. De gefacelifte Urus, die mogelijk net als de Huracán de toevoeging ‘Evo’ achter zijn naam krijgt, is nu zonder camouflage gespot in de sneeuw. De wijzigingen lijken op het oog miniem.

Op basis van eerdere spionagefoto’s was al te zien dat Lamborghini de Urus niet grondig heeft aangepakt. De foto’s van dit prototype, dat al het camouflagemateriaal van zich afschudde, bevestigen dat. Wel zijn de wijzigingen aan de voorbumper nu beter zichtbaar. Eerder was al te zien dat de grille een extra horizontale lamel in het midden krijgt en dat de lamellen van de luchtinlaten links en rechts niet langer naar buiten toe vertakken. Verder trekt Lamborghini de voorbumper optisch iets meer naar binnen toe door aan weerszijden extra inkepingen aan te brengen, die vanaf de koplampen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.