Ook Ionity biedt gratis laden aan in buurlanden Oekraïne

Na Tesla gooit ook Ionity zijn snellaadpunten in buurlanden van Oekraïne gratis open voor iedereen. Alle laadstations in Polen, Slowakije en Hongarije zijn tijdelijk gratis te gebruiken.

De actie van Ionity loopt in ieder geval gedurende de hele maand maart. Daarmee volgt Ionity Tesla, dat eergisteren al zijn superchargers in geselecteerde gebieden in Polen, Slowakije en Hongarije gratis open stelde. In tegenstelling tot Tesla zijn alle snelladers van Ionity in die landen gratis te gebruiken. Ionity wil daarmee niet alleen vluchtelingen uit Oekraïne steunen, maar ook de mensen in de omringende landen die hen helpen. Heel veel snelladers zijn er overigens nog niet in de regio. In het westen van Polen heeft Ionity zeven snellaadstations, in Slowakije staat er …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.