Ferrari Purosangue: onnodig ingepakt

Ook Ferrari gaat voor het cross-bijltje, maar heeft het neerdalen van die verkooptechnische strijdbijl lang uit weten te stellen. Op deze nieuwe set spionagefoto’s is de eerste hoogpotige van het model ingepakt en wel in het openbaar te zien. Maar of dat nog nodig is…

Purosangue. Zuiver bloed. Dat is de naam van Ferrari’s eerste cross-overachtige model waarmee het merk ongetwijfeld hoopt zijn verkoopcijfers naar nieuwe recordhoogten te brengen. Onlangs konden we je al de eerste naar verluidt échte foto’s van de Purosangue laten zien, maar Ferrari heeft door die wereldwijd verspreide platen niet laten gek maken. Het test gewoon nog met ingepakte exemplaren van zijn potentiële verkoopknaller.
Ferrari is rijkelijk laat met het introduceren van een ‘hoog model’. Merken als Porsche, Maserati, Aston Martin en zelfs Lamborghini hebben zich al jaren geleden op de SUV gestort.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.