Elektrische RAM 1500: klaar voor 2024

RAM brengt in 2024 zijn eerste volledig elektrische model op de markt. Dat wordt een elektrisch equivalent van de 1500, een pick-up die door Stellantis wordt ingezet om de Silverado EV en Ford F-150 Lightning mee om de oren te slaan. Van die elektrische 1500 vangen we een nieuwe glimp op.

In een tijdperk waarin een Hummer een elektrische SUV is, kan een elektrische versie van nagenoeg elk ander automodel eigenlijk niet ontbreken. Het is inmiddels dan ook helemaal niet zo gek meer dat zelfs de absolute full-size verkoopknallers in de Verenigde Staten op afzienbare termijn volledig elektrische versies krijgen. We hebben het dan niet over auto’s als de Toyota RAV4, maar over de Ford F-150, Chevrolet Silverado en RAM 1500. Die eerste twee kennen we al, de elektrische 1500 nog niet.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.