Citroën C4 SpaceTourer uit productie: Franse MPV verdwijnt

Het MPV-segment is mede door de toenemende populariteit van cross-over’s en SUV op sterven na dood, met als gevolg dat het MPV-aanbod steeds verder wordt uitgedund. Nu is er weer een MPV ten grave gedragen: de Citroën Grand C4 SpaceTourer

Citroën knipte in 2020 al de C4 SpaceTourer uit het leveringsgamma en nu is ook zijn grotere broer voor het bijltje gegaan. We nemen afscheid van de Citroën Grand C4 SpaceTourer. Met het verdwijnen van de Grand C4 Space Tourer is de bloedlijn die zijn oorsprong heeft liggen in de Xsara Picasso tot een eind gekomen. De uitzwaaiende generatie C4 SpaceTourer begon zijn bestaan in 2013 overigens als C4 Picasso en krijg zijn SpaceTourer-naam in 2018 op zich geplakt.
Citroën schuift intern de alleen sinds kort alleen nog als ë-Berlingo leverbare personenversie van de Berlingo en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.