Mazda zet CX-60 achter de tralies

De onthulling van de Mazda CX-60 nadert met rasse schreden. Mazda strooit alvast scheutig met teaserafbeeldingen. Na een koplamp en een deel van het interieur laten de Japanners nu een stuk van het zijaanzicht van de nieuwe SUV zien.

Dat zijaanzicht is tamelijk voorspelbaar, want eerder lekten al foto’s van de CX-60 uit. Daarop was al te zien dat de SUV een tamelijk lange motorkap krijgt, iets wat de teaser van Mazda bevestigt. Ook de wielen van de gelekte auto en die van het exemplaar op de teaserafbeelding lijken overeen te komen. Verder zegt Mazda dat het voor de CX-60 een nieuwe witte carrosseriekleur in petto heeft. Het merk noemt het een ‘subtiel reflecterende lak’ die ‘met behulp van contrasterende licht- en schaduweffecten’ het design van de CX-60 moet benadrukken. Hoe dat in de praktijk concreet naar voren komt, zal nog moeten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.