Jeep toont eerste volledig elektrische SUV

Jeep presenteert zijn eerste volledig elektrische SUV. De nog naamloze nieuwkomer komt volgend jaar al op de markt en houdt het in ieder geval qua uiterlijk vrij traditioneel.

Stellantis doet vandaag gedetailleerdere toekomstplannen uit de doeken en daarbij speelt elektrificatie uiteraard een grote rol. Ook voor Jeep, een merk dat tot op heden nog redelijk voorzichtige stappen heeft gezet op dat gebied. Volgend jaar komt er een belangrijke ommezwaai, want dan brengt het merk zijn eerste volledig elektrische model op de markt. Een nog naamloze SUV die zo op het oog rijp is voor de Europese markt. De SUV oogt grofweg namelijk als een nakomeling van de Jeeps Compass en Renegade en past qua uiterlijk dus in ieder geval keurig in het huidige gamma. Dat mag ook wel, want we hebben het hier niet over verre toekomstmuziek. Zeer waarschijnlijk troont de Jeep op

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.