Tesla maakt superchargers gratis in buurlanden Oekraïne

Tesla biedt vanaf vandaag tijdelijk gratis superchargen aan in grensgebieden bij Oekraïne. Dat blijkt uit een e-mail aan Tesla-eigenaren die circuleert op Twitter. Niet alleen Tesla-eigenaren, maar ook eigenaren van andere EV’s kunnen kosteloos hun auto opladen bij de superchargers.

De superchargers in de plaatsen Trzebownisko (Polen), Kosice (Slowakije), Miskolc en Debrecen (Hongarije) zijn vanaf vandaag gratis te gebruiken voor iedere EV-eigenaar die zijn auto wil opladen. Daarmee wil Tesla mensen naar eigen zeggen helpen om naar een veilige locatie te komen. Het is niet bekend voor hoe lang Tesla het gratis superchargen op de genoemde plaatsen aanbiedt. Ook zegt Tesla in de e-mail dat het ‘begint’ met de bovengenoemde plaatsen, het zou dus kunnen dat er binnenkort meer superchargers tijdelijk gratis beschikbaar worden.
Het is voor het eerst dat Tesla ook eigenaren van andere EV’s betrekt in deze geste. Vorig jaar maakte Tesla

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.