Nissan Juke krijgt hybride aandrijflijn

Nissan komt met een hybride versie van de Juke. De Nissan Juke Hybrid heeft een aandrijflijn die doet denken aan die van de Renault Captur E-Tech Hybrid.

De Nissan Juke maakt kennis met elektrokracht in de vorm van de Juke Hybrid. In die nieuwe versie van de Juke doet een 1.6 viercilinder zijn werk samen met een elektromotor. Een systeemvermogen geeft Nissan nog niet op, maar de benzinemotor levert 94 pk en 148 Nm, de elektromotor is goed voor 49 pk en 205 Nm. Ook doet een startergenerator van 15 kW mee. Waarschijnlijk komt het systeemvermogen uit op 140 pk, daar we dat ook gewend zijn van de Renault Captur E-Tech Hybrid (en de Clio E-tech Hybrid) waar de Nissan Juke Hybrid ongetwijfeld zijn techniek mee deelt. Net als bij de Renault Clio E-tech Hybrid is er in de Juke Hybrid een 1,2 kWh accu aanwezig om de tijdens het rijden gegenereerde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.