Fisker Ocean sneller op de markt in Europa

De Fisker Ocean beleeft zijn Europese debuut op het Mobile World Congress in de Spaanse stad Barcelona. Het merk deelt meteen ook zijn eerste plannen voor de Europese marktintroductie van de elektrische SUV.

Fisker gaat snel. Eind vorig jaar gaf het merk bij de onthulling van de productieversie van de Ocean aan dat het zich in eerste instantie op de Amerikaanse markt zou richten en pas later een Europese marktintroductie op poten wilde zetten. Dat laatste komt toch iets eerder dan verwacht, want de Fisker Ocean is nog niet leverbaar en nu al presenteert Fisker in Barcelona zijn plannen voor de Europese markt. Eind dit jaar komt de Ocean tegelijkertijd op de markt in Amerika en ‘geselecteerde Europese en Scandinavische landen’. Of hij ook naar Nederland komt, is nog niet duidelijk.
Fisker …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.