7 auto-onderdelen die verdwijnen door de komst van de EV

Door de komst van de elektrische auto zullen we bepaalde zaken zien verdwijnen die we al meer dan 130 jaar op, in of aan auto’s hebben gezien. We zetten zeven zaken op een rij die over een jaar of vijftien hard op weg zijn naar de status van museumstuk.

Met de toenemende elektrificatie verdwijnen bepaalde elementen uit auto’s. De grille, de uitlaat, dingen die je als autoliefhebber als één van de eerste zaken spot en waaraan je een bepaalde uit­voering herkent, ze verdwijnen! Ook in het interieur gaat het er anders aan toe. Vooral de bediening verandert. We merken het vaak bij het testen van nieuwe auto’s. De keren dat je als AutoWeek-testredacteur nog een schakelpook ter hand neemt, zijn over een heel jaar op de vingers van één hand te tellen. Met deze zeven onderdelen bereiden we je vast voor op het afscheid van vertrouwde dingen.
1. De uitlaat De uitlaat is al jaren aan inflatie onderhevig. Niet alleen door de komst van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.