Lexus ES – Facelift Friday

De Lexus ES kent in de rest van de wereld een vrij lange geschiedenis, maar is pas sinds 2018, toen de Japanners de zevende generatie introduceerden, leverbaar in ons land. Vorig jaar vond Lexus het tijd voor een facelift van de sedan, waarbij de voorkant iets anders ingekleurd werd. Een verbetering?

Je kunt je afvragen of Lexus met de eerste zes generaties van de ES veel heeft gemist in ons land. In totaal zijn er 423 exemplaren van de sedan verkocht in de periode van dik drie jaar dat hij nu op de markt is. Een verkooptopper is anders.
Ten opzichte van de zesde generatie veranderde de ES echter behoorlijk. In lijn met de overige Lexussen kreeg hij scherp gelijnde koplampen, een grote grille én een sportieve uitvoering: de F Sport. Bij de facelift ging het uiterlijk van de ES niet rigoureus op de schop. Op het eerste gezicht zal alleen een geoefend oog in staat zijn om de verschillen te kunnen spotten. Maar ga met de onderstaande slider aan de slag en ze zijn er wel degelijk. De grille …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.