Elektrische Hongqi E-HS9 nu ook in Europa

Het vroeger aan hoge functionarissen voorbehouden Chinese merk Hongqi is in Europa gestart met de levering van de elektrische E-HS9. De E-HS9 is net zo groot als de Mercedes-Benz GLS, maar is in ieder geval in Noorwegen goedkoper dan de kleinere EQC!

Hongqi is het premiummerk van het Chinese staatsbedrijf FAW Group. Hongqi ken je wellicht vooral van de Chinese staatslimo’s en de auto’s die het puur en alleen aan hoge overheidsfunctionarissen leverde, maar het bedrijf levert inmiddels al even ook een hele reeks modellen aan particulieren. De E-HS9 is de grootste van het stel. De eerste exemplaren van die flinke elektrische SUV worden nu in Noorwegen geleverd, tijd om z’n prijzen onder de loep te nemen!
De Hongqi E-HS9 is een 5,2 meter lange elektrische SUV die daarmee net zo groot is als de grootste SUV die Mercedes-Benz levert: de GLS. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.