Volkswagen Taigo – Back to Basics

Helemaal verliefd op de coupé-SUV? Goed nieuws: met de komst van de Volkswagen Taigo is instappen in een nieuw exemplaar weer iets bereikbaarder geworden. Of dat ook een aanrader is, onderzoeken we vandaag.

Volkswagen Taigo Life 1.0 TSI 95 pk Life – € 28.590
Als we afgaan op de reacties onder nieuwsberichten is er helemaal niemand die verliefd is op de coupé-SUV, want er is geen carrosserievorm die nog meer verbale ellende over zich heen krijgt. Toch verkoopt dit soort auto’s als warme broodjes, zij het tot voor kort vooral in hogere segmenten. Het heeft verrassend lang geduurd voordat fabrikanten het aandurfden om de SUV met aflopende daklijn wat bereikbaarder te maken, maar nu zijn er toch wat relatief betaalbare opties. Dat begon met de Renault Arkana en krijgt nu een vervolg in de vorm van de Volkswagen Taigo. Het vlotte broertje van de T-Cross blijft in basisvorm ruim …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *