Nissan Qashqai – Achteruitkijkspiegel

Roy neemt onze Nissan Qashqai-duurtester mee voor een rondje langs de Noord-Hollandse weilanden. Onderweg belt hij met Michiel en bespreken ze zaken zoals het design van BMW, dat het merk geen windeieren lijkt te leggen: BMW was in 2021 het bestverkopende ‘premiummerk’. Tussen alle opkomende elektro-sportwagenmerken geeft plotseling oudgediende Noble weer een teken van leven met de M500, die nog gewoon benzine door de aderen heeft stromen. Dat had de DeLorean DMC-12 ook, maar daar zat weer een heel ander verhaal aan vast… “Wil je de genoemde podcast over DeLorean beluisteren? Klik dan hier of zoek in je eigen podcast app naar AutoWeek. https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/de-diversiteit-in-autoland-is-wel-een-beetje-weg-autoweek-podcast/ ”

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *