Toyota GR GT3 Concept: toekomstige extremist

Toyota’s autosportafdeling Toyota Gazoo Racing pakt uit met de GR GT3 Concept. Het bedrijf schotelt ons een wel heel heftig uitgedoste coupé voor die volgens zijn scheppers de wereld van de autosport ‘duurzaam’ moet maken.

De Toyota GR GT3 Concept is een door Toyota Gazoo Racing ontwikkelde concept-car waarmee de sportafdeling van Toyota een signaal afgeeft. Toyota Gazoo Racing gaat zich toeleggen op het ontwikkelen van een raceauto voor de GT3-klasse.
De GR GT3 Concept is niet op een bestaand model van Toyota gebaseerd en is dus vanaf het kleinste moertje nieuw ontwikkeld. Voor een GT3-racer is dat zeker niet vanzelfsprekend. Helaas moeten we het vooralsnog met deze informatie doen, Toyota en Toyota Gazoo Racing doen namelijk geen technische specificaties van de auto uit de doeken.
Toyota’s toekomstvisie is met zijn zwarte koets, lange neus, agressief kijkend front en uitbundig spoilerwerk een sinistere …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy