Tesla Cybertruck weer uitgesteld: productie in 2023

Tesla heeft de productiestart van de veelbesproken Tesla Cybertruck weer uitgesteld. Dat is best opvallend, want aan concurrentie is inmiddels geen gebrek.

In de zomer riep Tesla nog dat de productie van de Cybertruck in 2022 van start zou gaan. Dat betekende toen ook al uitstel, maar volgens Reuters blijft het daar niet bij. Het persbureau meldt dat de zeer apart gelijnde elektrische ’truck’ pas tegen het einde van het eerste kwartaal van 2023, over meer dan een jaar dus, van de band loopt.
Het uitstel zou te wijten zijn aan het feit dat Tesla nog niet klaar is met de ontwikkeling en het testwerk. Dat Tesla een goed product neerzet is nogal belangrijk, want de Cybertruck is in 2023 zeker niet de enige elektrische pick-up op de markt. Ford …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *