Nissan Fairlady Z als Customized Proto

Nissan combineert de Tokio Auto Salon met de marktintroductie van de in Japan Fairlady Z geheten nieuwe Z. Daarbij laat Nissan direct een optisch aangepaste versie van de nieuwe sportcoupé zien.

Nissan gaf de 370Z in 2021 eindelijk een opvolger. Met de nieuwe Nissan Z geheten sportcoupé vertaalt Nissan klassieke designelementen van modellen uit de Z-lijn naar het heden en combineert die optisch interessante cocktail met een 405 pk en 475 Nm sterke 3.0 V6 met twee turbo’s. De Z komt helaas niet naar Europa, maar komt als Fairlady Z natuurlijk wel op de Japanse markt. De marktintroductie van de Nissan Fairlady Z valt samen met de presentatie van de Nissan Fairlady Z Customized Proto.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy