Nieuwe Volkswagen Amarok: gewoon met 3.0 V6 TDI

Volkswagen brengt dit jaar een geheel nieuwe generatie van de Amarok op de markt. Dat wordt een bijzonder model, de nieuwe Amarok is namelijk samen met Ford ontwikkeld en wordt een technisch broertje van de Ranger. Volkswagen geeft nu een nieuwe designschets van de pick-up vrij.

Volkswagen en Ford werken intensief samen op het gebied van bedrijfswagens. De nieuwe Ford Tourneo Connect was daar het eerste concrete bewijsstuk van, dat is namelijk een Volkswagen Caddy waarover Ford een eigen designsausje heeft uitgestort. Volgens vergelijkbare receptuur wordt de nieuwe Volkswagen Amarok een technisch broertje van de Ford Ranger, de uitruil werkt immers ook de andere kant op.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *