Honda ‘Millenium Bug’ speelt ook in Nederland

Er speelt een klein, maar interessant probleempje bij Honda. Bepaalde modellen van het merk zijn sinds de jaarwisseling niet meer in staat om het juiste jaar en de juiste tijd weer te geven, met alle gevolgen van dien. Het probleem komt ook in Nederland voor, maar bij een beperkt aantal auto’s.

Honda-eigenaren zullen er zeker niet mee stil komen te staan, maar vanwege de unieke aard is het probleem toch enigszins interessant. Kort naar de jaarwisseling bleek al dat sommige Honda-modellen ‘denken’ dat het 2002 is. Ook de tijd zou door het probleem niet of niet correct worden weergegeven. Daarmee is de navigatie natuurlijk ook niet in staat om een correcte aankomsttijd te voorspellen. Op fora wordt ook melding gemaakt van schermen die overdag automatisch worden gedimd, omdat de auto zich in de nacht waant. Over onverwachte bijwerkingen gesproken…
In de VS, waar oneindig …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *