Honda HR-V krijgt compleet nieuwe naamgenoot

Dat een auto zijn naam deelt met een ander model betekent niet direct dat ze ook gelijk aan elkaar zijn. Honda bewijst dat binnenkort met de HR-V. Het merk haalt de HR-V namelijk naar de Verenigde Staten, maar daar is -ie volledig anders dan het hier bekende model.

Met de vorig jaar op de internationale en dus ook Europese markt gebrachte HR-V brak de cross-over behoorlijk met zijn voorganger. Het nieuwe model heeft meer SUV-DNA in zich en heeft met zijn ietwat aflopende daklijn en hoge neus een compleet andere uitstraling. De ene HR-V is echter de andere niet. Zo verkoopt Honda in China twee elektrische versies van de auto met iets afwijkend design, maar met de Amerikaanse versie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy