Elektrische Subaru Solterra als STI

Ook Subaru pakt uit tijdens de Tokyo Auto Salon. Het merk presenteert er onder meer een met STI-lekkernijen overladen versie van de elektrische Solterra en parkeert ook een elektrische racer op de beursvloer.

Subaru hijst speciaal voor de Tokyo Auto Salon zijn elektrische Solterra in een sportief ogend STI-jasje. We zien een Subaru Solterra met een dakspoiler, rode spoilers en lipjes en rode accenten op de wielen. Subaru spreekt ook van aanpassingen aan het interieur, maar geeft geen beeldmateriaal van het binnenste van de Solterra STI vrij. Of de Solterra STI ook krachtiger is dan een reguliere uitvoering? We wagen het te betwijfelen, het is immers geen knalharde WRX STI.
Subaru Solterra STI Concept
Gelijktijdig met de Solterra STI trekt Subaru het doek van de STI E-RA Concept. Dat is een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *