Chevrolet Avalanche 2500 – In het Wild

De Chevrolet Avalanche is bepaald niet voor Nederland bedoeld, maar toch zien we hem hier best vaak. Geen ‘In het Wild’-materiaal dus, maar dit exemplaar is niet zomaar een Avalanche.

Kijk maar goed. Het lijkt ‘gewoon’ een donkerblauwe Avalanche, maar hier is meer aan de hand. Heel duidelijk is het niet, maar hij lijkt net even stoerder. Wellicht komt het door de buitenspiegels, die duidelijk groter zijn dan bij de reguliere Avalanche en op dubbele pootjes staan. Acht wielmoeren per wiel zien we ook niet elke dag, zelfs niet op een bakbeest als dit.
De echte weggever is echter simpelweg het typeplaatje: op de flanken staat ‘Avalanche 2500’. Dat betekent dat het hier om een heavy duty-truck gaat, met een nog zwaarder chassis, een steviger onderstel én een dikkere motor dan een reguliere Avalanche. Onder de motorkap huist geen ‘bescheiden’ 5.3, maar een beul van een V8 met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy