Volvo XC60, S90, V90 en XC90 alleen nog als plug-in hybride

Volvo haalt de stofkam door het modellengamma en dat betekent dat er voor diverse modellen motorversies sneuvelen. De Volvo XC60 en alle modellen van de 90-serie zijn vanaf nu alleen nog met plug-in hybride aandrijflijnen te krijgen. Maar er wijzigt meer!

Volvo stroomlijnt naar eigen zeggen zijn Nederlandse modelaanbod. Dat heeft vooral voor de XC60, V60, V90 en XC90 grote gevolgen. Alle conventionele benzine- en dieselmotoren worden van de prijslijst geschrapt. Vanaf nu zijn deze auto’s alleen nog met plug-in hybride aandrijflijnen te krijgen. Bereid je maar voor op verdere versimpeling van het Volvo-gamma. Het merk meldt namelijk dat het vereenvoudigen van het aanbod de komende jaren een steeds grotere rol gaat spelen. Minder uitvoeringen, minder pakketten, minder opties en vooral minder motorversies dus. Ook zet Volvo een dikke streep door de V90 Cross Country.
AutoWeek kon je eerder al exclusief vertellen dat de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *