Verkoop aanhangwagens door het dak

Terwijl het chiptekort de autoindustrie ook in 2022 nog in zijn greep houdt, schoot de verkoop van aanhangers naar recordhoogte. Dat meldt Nu.nl op basis van informatie van Bovag.

In 2021 zijn in Nederland meer dan 27.000 aanhangers verkocht, 13 procent meer dan een jaar eerder. Daarvan werden er zo’n 4.000 door aannemers en hoveniers aangeschaft, blijkt uit informatie van Bovag. Dat houdt onder meer verband met het feit dat er sinds de coronacrisis meer wordt geïnvesteerd in verbouwingen en tuinaanleg, zo legt Bovag uit aan Nu.nl. Ook wordt er meer gehandeld in tweedehands auto’s met als gevolg dat ook de verkoop van trailers waarop je een auto kunt zetten, toenam. Er gingen er vorig jaar ruim 1.600 van over de toonbank, zo’n 27 procent meer dan een jaar eerder.
Maar het zijn heus niet alleen autohandelaren, aannemers en hoveniers die verantwoordelijk zijn voor de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *