Toyota onthult twee nieuwe MPV’s

Is de MPV dood? Welnee. Toyota trekt namelijk in een soepele beweging het doek van niet één, maar twee splinternieuwe MPV’s. We maken digitaal kennis met de Noah en de Voxy, de een nog excentrieker dan de ander.

Wie in de markt is voor een nieuwe MPV, moet op de Europese markt goed zoeken. De MPV is de laatste jaren verdrongen door de SUV. Hoewel merken als Citroën en Renault met auto’s als de C4 SpaceTourer en Grand Scénic dapper vol blijven houden aan de MPV en Volkswagen het met de Multivan aandurft het segment opnieuw te betreden, zijn er lang niet zoveel praktische balzalen meer als pak ‘m beet 10 jaar geleden. Met name in Azië is de MPV nog volop in leven. We schreven recentelijk meermaals over nieuwe MPV’s zoals de Kia Carens en Toyota Rumion en ook vandaag maken we kennis met twee nieuwe ruimtereuzen. Ook die zijn afkomstig van Toyota. We maken kennis met de Toyota Noah en Voxy!
Toyota …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *