Nieuwe BMW M2 Coupé van dichtbij

Je zou door het EV-geweld dat autofabrikanten tegenwoordig op autoland loslaat bijna vergeten dat er ook nog auto’s met verbrandingsmotoren bestaan. In die categorie komt BMW dit jaar met een echte klapper: de BMW M2 Coupé. Op een nieuwe set spionagefoto’s is die absolute koning van de 2-seriefamilie beter dan ooit te zien.

De BMW 2-serie Coupé is een eigenwijs model binnen de familie van de 2-serie. Waar de 2-serie Gran Coupé en 2-Serie Tourer voorwielaandrijvers zijn, is de nieuwe 2-serie Coupé dankzij een compleet ander en van de 3-serie afkomstig platform doodleuk een achterwielaandrijver. De 2-serie Coupé is er al met relatief bescheiden benzine- en dieselmachines, maar er bestaat ook al een M …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *