Ford Ranger Raptor laat meer van zichzelf zien

De gloednieuwe Ford Ranger werd eind november aan de wereld voorgesteld, maar het is nog altijd wachten op de Raptor-versie van de pick-up. Die schuift nu voorbij in een iets minder verhullend camouflagepakje dan de vorige keer.

De splinternieuwe Ford Ranger neemt behoorlijk wat afstand van zijn voorganger als het op zijn uiterlijk aankomt. De Ranger lijkt vooral aan de voorkant veel meer op grote broer F-150 dan voorheen en dat geeft hem een wat Amerikaanser voorkomen. Ook kun je wel stellen dat de normale Ranger daardoor al een wat ruiger randje heeft dan eerder, maar dat betekent natuurlijk niet dat Ford een heftigere Raptor-versie deze keer aan zich voorbij laat gaan.
Nu het uiterlijk van de Ranger geen geheim meer is, mag ook de Ranger Raptor met wat minder camouflage dan

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *