Toyota Tundra als luxueuze gigant

Toyota komt met een extra weelderig aangeklede variant van zijn grootste pick-up: de Tundra. We maken digitaal kennis met de Tundra Capstone, een gigant die niet naar Nederland komt maar waar je je wel digitaal aan kunt verlekkeren.

Pick-ups in het segment van auto’s als de Chevrolet Silverado en Ford F-150 zijn in de Verenigde Staten ontzettend populair. Toyota heeft in die klasse de Tundra, een minimaal 5,93 meter lange pick-up waarvan Toyota nu een extra luxueuze uitvoering presenteert: de Capstone.
De Tundra Capstone is Toyota’s antwoord op auto’s als de F-150 in Limited-trim en dat betekent dat de Capstone is volgeladen met al het lekkers dat Toyota op de Tundra kan leveren. De Capstone brengt onder meer extra chroomwerk naar de Tundra. Veel chroomwerk. De SUV staat op 22-inch grote verchroomde wielen, heeft …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *