Noble M500 luidt nieuw tijdperk in voor het merk

Het is al jaren stil rond de Britse supercarfabrikant Noble. Daar komt nu verandering in. Het betrekkelijk kleine merk komt namelijk met een gloednieuw model: de M500. Die moet nog dit jaar op de weg verschijnen.

Rond de eeuwwisseling stond er in Engeland een nieuwe autofabrikant op: Noble. Hoewel er wel vaker van dit soort kleine bedrijfjes ontstaan en regelmatig ook weer stilletjes verdwijnen, is Noble nog altijd onder ons. Het werd bekend met de M12, gevolgd door de M400, M15 en het meest recent de M600. Met ‘meest recent’ moet je niet denken dat we het over een paar maanden geleden hebben: de M600 verscheen namelijk alweer dik 12 jaar geleden en ging in 2011 uiteindelijk in productie. 3,5 jaar geleden toonden de Engelsen

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy