Nieuwe logo’s voor Fiat 500X

Fiat-nieuws in de categorie ‘klein maar fijn’. Fiat voert een stel wijzigingen door op de 500X. Het directe gevolg daarvan zie je aan zowel de voor- als achterkant van de auto terug,

Fiat brengt de 500X een stapje dichter bij de elektrische 500e door het front onder handen te nemen. Verwacht geen ingrijpende nieuwigheden en dus blijven zaken als de bumper en de koplampen gewoon helemaal zichzelf. Toch voert Fiat een kleine designwijziging door die de cross-over toch een ander snuitje geeft. Het merk trekt het Fiat-embleem van het front van de 500X en verwijderd direct de kunststof ornamenten aan weerszijden ervan en ook koelsleuf onder het logo verdwijnt. In plaats daarvan schrijft Fiat de naam van de modelfamilie pontificaal op de neus. Ernaast zien we twee ribbels die de lege …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *