Ford en Hymer starten samenwerking voor campers

In het verleden bouwde Hymer onder meer campers op basis van Fords Transit. Dat gaat opnieuw gebeuren, want de Erwin Hymer Group en Ford tekenen een raamovereenkomst voor intensieve samenwerking.

Wie nu het aanbod van Hymer en diens dochtermerken erbij pakt, ziet daar voornamelijk campers op basis van Mercedes- en Fiat-busjes. Daar komen de Ford Transit en Ford Transit Custom vaker bij te staan. Ford gaat namelijk voor camperopbouw bestemde Transits direct leveren aan de Erwin Hymer Group. In ieder geval dochtermerken Etrusco (foto 1) en Bürstner (foto 2) zijn erbij betrokken. Bürstner biedt overigens nu al de Copa aan, op basis van de Ford Transit. De busjes rollen net als alle andere Transits van de band in Turkije en gaan vervolgens naar Hymer in het Duitse Bad Waldsee voor de conversie. Ford zal tot en met 2024 onder meer gesloten bedrijfswagens en chassis-cabine-Transits …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy