Citroën C5 Aircross gefacelift: nieuw design, bekende techniek

De Citroën C5 Aircross is dit jaar vijf jaar oud en dat betekent dat de SUV een nieuwe neus krijgt aangemeten. De vernieuwde C5 Aircross sluit wat design betreft aan bij topmodel C5 X. Natuurlijk komt de C5 Aircross ook weer als plug-in hybride beschikbaar.

Met de onthulling van de C5 Aircross zorgde Citroën in 2017 voor enige verwarring. Het merk koppelde de modelnaam van zijn kort ervoor van de markt verdwenen vlaggenschip C5 aan de naam Aircross. Dat wekte de suggestie dat de C5 Aircross de C5 opvolgede, maar dat bleek niet helemaal het geval. De C5 Aircross werd een middelgrote SUV die na het verdwijnen van de C5 het hoogst in de line-up van Citroën geplaatste model werd en daarmee het nieuwe topmodel was. De medio 2018 op de Nederlandse markt gebrachte C5 Aircross wordt nu gefacelift en sluit met zijn nieuwe design naadloos aan bij het in 2020 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *