BMW M5 wordt beresterke plug-in hybride

BMW heeft een nieuwe generatie van de 5-serie in de ontwikkelingskamers staan. Van die nieuwe Fünfer komt natuurlijk ook weer een heftige M5 en het is die beul van een sportsedan die we op deze spionagefoto’s voor het eerst zien. Het belangrijkste nieuws: de M5 wordt een plug-in hybride.

BMW brengt natuurlijk een hele reeks geëlektrificeerde aandrijflijnen naar de nieuwe 5-serie. Reken dus onder meer op plug-in hybride aandrijflijnen in diverse vermogensvarianten. Voor het eerst in de geschiedenis van de 5-serie wordt de M5 ook een plug-in! Op deze foto’s zie je die plug-in hybride M5 voor het eerst.
De nieuwe BMW M5 op deze foto’s laat geen twijfel bestaan over zijn aandrijflijn. Op de portieren lezen we de tekst ‘Hybrid Test Vehicle’ en wie daardoor niet wordt overtuigd, moet even naar het linker voorscherm kijken. Daarin is de laadklep namelijk overduidelijk al te zien. De duidelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *