Skoda Enyaq Coupé iV geschetst

Skoda heeft een nieuwe carrosserievariant van de elektrische Enyaq iV in de ontwikkelingskamers staan. Het zal waarschijnlijk niemand verbazen dat dat geen extra ruime variant is, maar juist een versie met een sterker aflopende daklijn en dus minder hoofdruimte achterin.

Volkswagen gaf de ID4 in de vorm van de ID5 vorig jaar een broertje met een sterker aflopende daklijn en ook Skoda’s Enyaq IV krijgt een dergelijke variant. Dat de Enyaq iV een dergelijke ‘coupéversie’ krijgt, was van meet af aan al duidelijk. De ruim twee jaar geleden gepresenteerde Enyaq-voorbode Vision iV was namelijk al wat autofabrikanten tegenwoordig een ‘Coupé-SUV’ plegen te noemen. Skoda gaf eerder al aan dat de nieuwe variant van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *