Mitsubishi Vision Ralliart Concept: uiterlijk vertoon

Mitsubishi pakt tijdens de Tokyo Auto Salon stevig uit. Het merk trekt er een blik optisch aangeklede modellen open en brengt er met de Vision Ralliart Concept onder meer het afgestofte Ralliart-label onder de aandacht.

Mitsubishi brengt zeven modellen mee naar de Tokyo Auto Salon, een op optische extraatjes gerichte autobeurs die je niet moet verwarren met de Tokyo Motor Show. Mitsubishi brengt in Tokio onder meer het Ralliart-label onder de aandacht. Ralliart, de sport- en autosportafdeling van Mitsubishi, keerde voor het eerst terug op een optisch aangeklede versie van de Pajero Sport en Triton en schittert nu op een handjevol concept-cars van Mitsubishi.
Mitsubishi Vision Ralliart Concept
Zo presenteert Mitsubishi onder meer de Vision Ralliart Concept, een auto die volgens Mitsubishi belichaamt wat het met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *