Ferrari 812 Competizione kost 7 ton

De oppermachtige Ferrari 812 Competizione en zijn open broertje 812 Competizione A zijn al lang en breed uitverkocht, maar nu weten we ook ongeveer wat de doorgesnoven 812’s in Nederland gekost hebben.

Ferrari stelde medio vorig jaar alles overtreffende versies van de 812 en 812 GTS aan de wereld voor: de 812 Competizione en 812 Competizione A. Ferrari gaf ten over staande van AutoWeek aan dat de dichte versie in Europa ruim 5 ton zou kosten en dat de 812 Competizione A zelfs naar de 6 ton zou kruipen. In Nederland is het in gelimiteerde oplage te produceren tweetal volgens verwachting echter heftig duurder.
Hoewel alle 999 te bouwen exemplaren van de Competizione en alle 599 te produceren 812’s Competizione A al zijn uitverkocht, zijn de Nederlandse prijzen toch interessant. De dichte …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy