Facelift voor Jeep Renegade

De Jeep Renegade is inmiddels sinds 2014 in productie en dus heeft Stellantis besloten zijn inmiddels bijna acht jaar oude kleinste cross-over een facelift te geven. De vernieuwde Renegade blijft duidelijk als Renegade herkenbaar en krijgt onder meer een digitaal instrumentarium. Trek echter nog niet direct de portemonnee.

Het is al bijna acht jaar geleden dat Jeep zich met de Renegade op het segment van de compacte cross-overs stortte. De voor zijn klasse opvallend bonkig maar toch speels ogende Renegade debuteerde in maart 2014 tijdens de Autosalon van Genève en rolde in augustus voor het eerst van de band. Een kleine acht jaar na zijn introductie geeft Jeep de Renegade een facelift. In Brazilië.
Officieel rept de Europese tak van Jeep nog met geen woord over de vernieuwde Renegade, maar mocht-ie komen dan kun je nu wel alvast zien wat je op visueel gebied van de vernieuwde cross-over kunt verwachten. De gefacelifte Renegade blijft bovenal als Renegade herkenbaar en dat is goed nieuws voor wie het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *