Dit lees je in AutoWeek 2

AutoWeek 2 ligt vanaf woensdag in de winkels of valt deze week op je deurmat. We vergelijken in de dubbeltest de nieuwe Volvo C40 met de eveneens jeugdige Ford Mustang Mach-E. Welke moet je hebben? Verder maken we in de VS kennis met de kersverse Mercedes SL. Dat is genieten geblazen. Ook rijden we de elektrische SsangYong Korando en zetten we onze duurtest-Mercedes-Benz C180 tegenover een E- én een S-klasse. Wat hebben ze veel gemeen! En kijk vooral ook naar Blits Bezit voor een korte Cadillac.

Zoals je op bovenstaande foto al ziet, treedt deze week een nieuwkomer van Volvo aan in een vergelijkende test met de Ford Mustang Mach-E. “De eerste Volvo ooit die uitsluitend is ontworpen voor volledig elektrische aandrijving”, roept Volvo trots over de C40. Toch lijkt de auto zowel optisch als technisch sterk op de elektrische XC40, zij het met een wat sierlijker koetswerk. Heeft de auto daarmee genoeg in huis om de Ford Mustang Mach-E te verslaan? Ben je meer geïnteresseerd in wat meer spektakel, dan hoef je AutoWeek deze week ook weer niet te laten liggen. We reden immers met de gloednieuwe Mercedes-AMG SL. Die neemt nogal wat afstand van zijn voorganger. Eens kijken hoe dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *