Volvo herziet leveringsgamma XC90

Het leveringsgamma van Volvo’s grootste SUV ziet er vanaf nu heel anders uit dan je gewend bent. De bekende Momentum Business-, Inscription- en R-Design-uitvoeringen komen namelijk allemaal te vervallen.

Wie tot voor kort een Volvo XC90 wilde samenstellen, kwam tijdens het configureren van de SUV uitvoeringen tegen als Momentum Business, Inscription en R-Design. Vanaf nu ziet de prijslijst van de XC90 er compleet anders uit. Die bekende XC90-smaken zie je er namelijk niet meer op terug. In plaats daarvan introduceert Volvo de smaken Core, Plus en Ultimate. Vooralsnog zet Volvo voor 2022 alleen de XC90 Recharge (T8 Plug-in Hybrid) op de prijslijst.
Volvo XC90 Dark
Ietwat kort door de bocht genomen kun je Core zien als de nieuwe basisuitvoering. Core vervangt daarmee de uitvoering die specifiek bij de XC89 met T8 Plug-in Hybrid-aandrijflijn als instapper fungeerde: Inscription Expression. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *