Porsche Panamera krijgt weer een update

Er is Porsche blijkbaar veel aangelegen de Panamera zo actueel mogelijk te houden. In 2020 onderging de auto een facelift en Porsche is inmiddels al even aan het testen met een nogmaals herziene versie van zijn luxueuze GT.

In het hoge noorden van Zweden liep onze spionagefotograaf al rillend een subtiel afgeplakte Porsche Panamera tegen het lijf. Wie goed kijkt, ziet dat deze Panamera een voorbumper heeft die je nog niet van het model kent. De koelopening in het midden van de bumper is groter en heeft ook boven de kentekenplaat een zichtbare opening. Daarnaast lijkt het erop dat Porsche verticaal georiënteerde led-dagrijverlichting aan weerszijden van de bumper aanbrengt. Een nieuwtje in Panamera-land, momenteel is de led-dagrijverlichting altijd ‘liggend’.
Het lijkt er niet op dat Porsche de Panamera op de snijtafel grondig onder handen neemt. In 2020 onderging het model namelijk al een

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *