Hyundai heeft beste multimedia in compacte klasse

Tegenwoordig is een multimediasysteem misschien wel het belangrijkste onderdeel van een auto. Zelfs in het B-segment bedien je er immers veel van de autofuncties mee. In een test met acht kleintjes zoeken we samen met twee lezers uit welk merk de 1-en en 0-en het beste op orde heeft.

Geregeld gaat het in AutoWeek-tests over de bediening van multimediasystemen in auto’s. Logisch ook, want het bedienen van zo’n systeem ­terwijl je elke seconde enkele tientallen ­meters vooruitgaat is niet zonder risico’s; daarom zijn een snelle responstijd en een logische ­bediening essentieel. Tegelijk realiseren we ons ook dat we op de AutoWeek-redactie ­behoorlijk beroepsgedeformeerd zijn. We kennen immers vrijwel alle systemen en weten op basis van ervaring vaak wel hoe systemen ongeveer in elkaar zitten. Om die reden gaan we dit keer op pad met twee ­lezers en acht populaire modellen in het ­B-segment. Zo kunnen we dus niet alleen bepalen of de systemen voor ons …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *