Doek valt voor Volkswagen Passat sedan

De Volkswagen Passat sedan is niet meer. Althans, een nieuwe bestellen is niet meer mogelijk. Daarmee komt er een einde aan een voor Volkswagen belangrijk 36-jaar durend hoofdstuk.

Eind 2020 kwam het eerste gerucht naar buiten dat Volkswagen de Passat sedan vroegtijdig uit het aanbod zou schrappen en nu is het een feit. De Passat is vanaf het begin van dit jaar niet meer nieuw te bestellen, zo bevestigt de importeur aan AutoWeek. De Passat Variant nog wel en uiteraard is de ook de hoger in de markt staande Arteon er nog. Er worden volgens de importeur nog wel Passats sedan gebouwd dit jaar, maar die zijn enkel bestemd voor klanten die al een bestelling hebben staan of voor levering uit voorraad. Er komen dus nog wel wat nieuwe sedans aan.
De traditionele middenklasser is hard op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *