Bentley overtreft verkooprecord met 31 procent

Bentley lijkt andermaal niet vatbaar voor de problemen waar de meer alledaagse automerken mee kampen. Het edele Britse merk uit de Volkswagen-stal verpletterde in 2021 het ‘oude’ verkooprecord uit 2020 en noteert daarmee dus opnieuw zijn beste jaar ooit.

In totaal leverde Bentley in wereldwijd 14.659 auto’s af. Dat is maar liefst 31 procent meer dan in 2020, toen we tegen alle trends in ook al konden spreken van een verkooprecord. De goede cijfers komen uiteraard voor een belangrijk deel voor rekening van de SUV uit het gamma, de Bentayga. Die beleefde in 2021 zijn eerste volledige jaar in heftig gefacelifte vorm. Bovendien werd een jaar geleden een hybrideversie aan het aanbod toegevoegd, en die is inmiddels goed voor 20 procent van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *