LG Omnipod is multifunctionele woonkamer op wielen

LG, een bedrijf dat normaal gesproken onder meer tv’s, wasmachines, koelkasten en telefoons maakt, komt met een eigen woonkamer op wielen: de LG Vision Omnipod. Deze rijdende woonkamer heeft zelfs een persoonlijke digitale assistent aan boord. Naast de Omnipod laat LG ook een digitaal dashboard voor toepassing in de auto-industrie zien.

De Omnipod is een futuristisch mobiliteitsconcept voor een tijdperk waarin volledig autonoom gereden wordt. Het design is vrij rechttoe-rechtaan: de Omnipod is in feite gewoon een rijdend doosje met een rechtopstaande voor- en achterruit. Aan de rechterkant zitten twee grote openslaande deuren die naar boven en naar beneden openen. Dat biedt een ruime instap naar het interieur van de Omnipod, bestaande uit een grote lounge en een aparte werkruimte voor de ‘bestuurder’ voorin. Geheel in lijn met andere autonome concepten beschikt de Omnipod niet over een vorm van handmatige besturing.
LG Omnipod
LG propt de Omnipod vol met technologie. Centraal in de lounge, naast een comfortabele ligstoel, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *