Rolls-Royce Phantom ontkomt niet aan facelift

Hoe adellijk je stand ook is, de tijd heeft vat op alles en iedereen. Ook de Rolls-Royce Phantom ontkomt dan ook niet aan een facelift om de boel na enkele jaren fris en fruitig te houden.

Eerlijk is eerlijk: de huidige achtste generatie Rolls-Royce Phantom is met geboortejaar 2017 nog lang geen oudgediende. Ook werkt het statige en van nature enigszins klassieke ontwerp de auto om nog bepaald niet achterhaald voor de dag te komen. Toch wordt de Phantom later dit jaar vijf jaar oud en dus kan moederbedrijf BMW Group het niet laten de auto her en der strak te trekken. Op een kakelverse set spionagefoto’s is die vernieuwde Phantom vanuit alle hoeken te zien.
Rolls-Royce Phantom (2017 – )
Het lijkt er overigens niet op dat Rolls-Royce de Phantom grondig onder handen neemt. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *