Dit is de elektrische Chevrolet Silverado EV

Wie zo’n vijf jaar geleden had gezegd dat grote Amerikaanse pick-ups als de Ford F-150, Ram 1500 en Chevrolet Silverado geheel elektrische aandrijflijnen zouden krijgen, werd ongetwijfeld schaamteloos uitgelachen. Anno 2022 liggen er heel andere kaarten op tafel. Dit is namelijk de volledig elektrische Chevrolet Silverado EV!

In een decennium waarin zelfs een Hummer een volledig elektrisch model is, kijken we nergens meer van op. Autoland elektrificeert in hoog tempo en die trend stroomt door in elk segment. Ford heeft zijn nog voordat hij op de markt is immens populaire elektrische F-150 Lightning al uitgebreid op het podium getild en nu is het de beurt aan Chevrolet om zijn belangrijkste auto in de Verenigde Staten een geheel elektrisch broertje te geven.
Chevrolet verkocht vorig jaar in de Verenigde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *