BMW iX M60 is 619 pk sterk elektrisch monster

Elektrische auto’s worden geregeld overladen met excessieve hoeveelheden pk’s en deze nieuwe variant van de BMW iX is daar geen uitzondering op. Maak kennis met de BMW iX M60, een beul van een elektrische SUV die met zijn 619 pk en maar liefst 1.100 Nm de straatstenen inclusief laadpaal uit de grond trekt.

Eerlijk is eerlijk: van het uiterlijk van de BMW iX M60 die je op deze foto’s ziet zal je waarschijnlijk niet meer van je stoel vallen van verbazing. Eerder plaatsten we namelijk al een uitgebreide reeks foto’s van de absolute topversie van de iX, maar nu heeft BMW de auto zelf losgelaten in het land van de elektrische SUV’s. Dat betekent ook dat alle technische specificaties van de auto bekend zijn. En die zijn zeker niet mals.
BMW iX M60
1.100 Nm
De reeds bekende versies van BMW’s in de basis als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *