Dit lees je in AutoWeek 1

De eerste AutoWeek van 2022 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. We kijken vooruit naar de nieuwe, elektrische Alfa Romeo en in de dubbeltest hebben we deze keer een Ford Puma tegenover een Seat Arona. Terugkijken doen we in onze occasiondubbeltest met twee dikke dieselstations. Verder het bizarre verhaal van Opel in het Roemenië van Ceaușescu en het afscheid van de Beverwijkse automarkt.

Om te beginnen zetten we in één van de dubbeltesten de Seat Arona en Ford Puma tegenover elkaar. Net als bij de Ibiza brengt de recente facelift van de Seat Arona vooral voor het interieur grote wijzigingen met zich mee. Bewapend met een compleet nieuw dashboard opent de compacte Seat de aanval op de Ford Puma, die eveneens de nadruk legt op de ‘S’ van SUV. We blijven even in de SUV-hoek met de Toyota RAV4. Die kennen we uiteraard al een tijdje, maar hij is er nu ook met een stekker. De RAV4 PHEV is vanwege z’n lagere verbruik en vooral ook lagere uitstoot een uiterst belangrijke nieuwe optie die Toyota de Nederlandse markt biedt. Dat vraagt om een kennismaking.
Van een behoorlijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *